Podržite e-kooperativu

0
1745

Projekat E-kooperativa, kompanije EnLight IT Sourcing, nastao je sa idejom da se poljoprivrednicima olakša povezivanje kroz aplikaciju elektronskog zadrugarstva, koji je u najužem krugu za finansiranje iz fonda KATANA koji pruža podršku evropskim preduzetnicima iz sektora poljoprivredne hrane i IKT-a u donošenju svojih ideja iz faze koncepta na tržište.

E-kooperativa će biti jedinstvena tačka za sve zainteresovane strane uključene u procese životnog ciklusa organske poljoprivrede. To je veb platforma u kojoj proizvođači, distributeri, potrošači (pojedinci, saradnici, korporacije itd.) i drugi subjekti (finansijski savetnici, advokati, edukatori itd.) pristupaju i pregovaraju o svim delovima životnog ciklusa poljoprivrede.

Kreiranjem softvera / on-line baze podataka akteri će brže dolaziti do potrebnih informacija o potencijalnim saradnicima i klijentima čime će poslovanje biti olakšano, jer će svaki od aktera posedovati profil sa preciznim podacima o vrsti usluga koje nudi ili o vrsti i količini proizvoda, na način na koji je to na poljoprivrednoj berzi organizovano.

Marketinška kampanja promocije ideje traje do 31.12.2017. godine nakon čega prve tri kampanje povrh prikupljenih sredstava dobijaju i 100.000 eura od Katana projekta za realizaciju kampanje.

Pozivamo Vas da nam olakšate put do osvajanja nagrade i uplatite sredstva na račun naše kompanije.

Sva sredstva se uplaćuju elektronskim putem. Za svaku uplatu postoji i određena nagrada, tako na primer za uplatu od 5 eura uplatilac dobija šolju, za 10 eura majicu itd.  

Sva sredstva će se uplaćivati na račun Enlight IT sourcing-a kao nosioca projekta uz evidenciju svake uplate. Nakon završetka kampanje ukoliko se prikupe potrebna sredstva pristupiće se realizaciji projekta, a partneri su: Udruženje TERRA’S Subotica i Centar za organsku proizvodnju Selenča.  Ako se sredstva ne prikupe svako će dobiti novac od svog uplatioca naravno umanjen za iznos nagrade, poreza, itd.

Link ka Katana projekat kampanjama (crowdfunding) https://katanareward.opencircleproject.com i link ka našoj kampanji https://katanareward.opencircleproject.com/campaign/168/e-cooperative. Kao što ćete moći videti dostupan je prikaz iznosa prikupljenih  za svaku kampanju. Na ovaj način možete pratiti gde se kompanija EnLight IT Sourcing nalazi u konačnom rangiranju.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo Vas upišite Vaše ime ovde