Zaštita Spomenika prirode

0
1559

Na osnovu člana 42. stav 8. Zakona o zaštiti prirode („Službeni glasnik RS”, br. 36/09, 88/10, 91/10 – ispravka i 14/16) Ministarstvo poljoprivrede i zaštite životne sredine obaveštava javnost o postupku pokretanja zaštite prirodnog područja III (treće) kategorije – lokalnog značaja, kao Spomenik prirode „Karađorđev dud” koji se nalazi na severoistoku Srbije u Podunavskom okrugu, u centru grada Smedereva na pešačkom trgu nedaleko od rečne obale.

Izvor:  http://www.eko.minpolj.gov.rs/obavestenje-o-postupku-pokretanja-zastite-spomenika-prirode-karadjordjev-dud/

 

Na osnovu člana 42. stav 8. Zakona o zaštiti prirode („Službeni glasnik RS”, br. 36/09, 88/10, 91/10 – ispravka i 14/16) Ministarstvo poljoprivrede i zaštite životne sredine obaveštava javnost o postupku pokretanja zaštite prirodnog područja III (treće) kategorije – lokalnog značaja, kao Spomenik prirode „Hrast Platnara” koji se nalazi u severoistočnoj Srbiji, u centru grada Smedereva na prilazu iz Karađorđeve ulice u naselje poznato pod imenom „Platnara”.

Izvor: http://www.eko.minpolj.gov.rs/obavestenje-o-postupku-pokretanja-zastite-spomenika-prirode-hrast-platnara/

 

Na osnovu člana 42. stav 8. Zakona o zaštiti prirode („Službeni glasnik RS”, br. 36/09, 88/10, 91/10 – ispravka i 14/16) Ministarstvo poljoprivrede i zaštite životne sredine obaveštava javnost o postupku pokretanja zaštite prirodnog područja III (treće) kategorije – lokalnog značaja, kao Spomenik prirode „Hrast lužnjak – Smederevo” koji se nalazi u severoistočnoj Srbiji, na području grada Smedereva, u krugu Železare „Smederevo”.

Izvor:  http://www.eko.minpolj.gov.rs/obavestenje-o-postupku-pokretanja-zastite-spomenika-prirode-hrast-luznjak-smederevo/

 

Na osnovu člana 42. stav 8. Zakona o zaštiti prirode („Službeni glasnik RS”, br. 36/09, 88/10, 91/10 – ispravka i 14/16) Ministarstvo poljoprivrede i zaštite životne sredine obaveštava javnost o postupku pokretanja zaštite prirodnog područja III (treće) kategorije – lokalnog značaja, kao Spomenik prirode „Hrast lužnjak – Dolovo” koji se nalazi u severoistočnoj Srbiji na području grada Smedereva, u ataru sela Mihajlovac na mestu zvanom „Rajište – Dolovo”, sa leve strane autoputa Beograd-Niš od koga je udaljeno oko 80 m.

Izvor: http://www.eko.minpolj.gov.rs/obavestenje-o-postupku-pokretanja-zastite-spomenika-prirode-hrast-luznjak-dolovo/

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo Vas upišite Vaše ime ovde