„Pravo da znam – ali šta? I kako?“

0
549

Mladi istraživači Srbije pozivaju sve zainteresovane na još jedan u nizu Zelenih razgovora pod nazivom „Pravo da znam – ali šta? I kako?“ na temu izazova u prikupljanju i dostavljanju informacija i podataka o stanju životne sredine u lokalnim samoupravama.

Događaj će se održati 17. juna 2021. godine, od 11 časova u sali 211 na prvom spratu Otvorenog univerzitetu u Subotici, a moguće je priključiti se i preko platforme Zoom. 

Sa relevantnim sagovornicima u oblasti zaštite životne sredine razgovaraćemo o pristupu informacija o životnoj sredini na lokalnom i nacionalnom nivou, problemima i primerima dobre prakse, kao i o tome šta nam donose izmene i dopune Zakona o slobodnom pristupu informacija od javnog značaja.

Ukoliko želite da  prisustvujete događaju prijavite se do srede 16. juna 2021. godine do 15 časova putem formulara na https://www.mis.org.rs/poziv-za-dogadjaj-zeleni-razgovori/

Događaj se realizuje u okviru projekta „Zeleni inkubator“ koji sprovode Mladi istraživači Srbije, zajedno sa Beogradskom otvorenom školom i Inženjerima zaštite životne sredine, a uz podršku Evropske unije.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo Vas upišite Vaše ime ovde